Общинските съветници от продълажват да трупат негативи.  В декларацията от Красно

...
Общинските съветници от продълажват да трупат негативи. 
В декларацията от Красно
Коментари Харесай

БСП Оборище поиска оставките на Иван Таков и Иван Пешев като председател и зам.-председател на Градския съвет

Общинските съветници от продълажват да натрупат негативи. 

В декларацията от Красно село се споделя: " Оттегляме доверието си от общинските съветници на " за България ". Госпожи и господа общински съветници, ние работихме за вашето избиране, само че вие ни предадохте! Подкрепихте с гласа си срамния сговор с градската десница. Същата тази десница, която повече от 30 години ограбва столичани, която ряза монументи и цинично ги претвори в празнични торти, с цел да отпразнува успеха си над нашата памет, против нашето достолепие. Позор за вас! "

Социалисти от Люлин декларират, че поддръжката на общинските съветници на за избор на ръководител на СОС е неправилна и в прорез с морала и достолепието на. В изразената от тях позиция показват, че това оставя у редовите членове на привкус на отчаяние за следващата скица и неуважение решенията на управлението на партията

На свое съвещание Районният съвет на " Оборище " също се разграничи от дейностите на общинските съветници, като прикани Иван Таков и Иван Пешев да понесат политическа отговорност, като подадат оставка в качеството им на Председател и Заместник-председател на Горско стопанство на БСП-София.

Социалистите предложиха на идващото съвещание на Националния съвет на да бъдат наложени съответните партийни санкции и поддържаха решението на Изпълнителното бюро на за събаряне на политическото доверие към гласувалите за ръководител на СОС. 

До недоволството на социалистите от Софийската организация  на се стигна откакто преди дни Общинските съветници от " за България "  пренебрегнаха решенията на Народно събрание на, ИБ на Народно събрание на и личните си решения за издигане на претендент на за ръководител, и поддържаха безпринципно кандидатурата на ПП-ДБ-СС за ръководител на СОС. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР